het merk

Malt is een onafhankelijk Belgisch brillenmerk. We ontwerpen en produceren duurzame monturen van hoge kwaliteit. Onze collectie geniet erkenning om het design, de technische details, de ergonomie en de verrassende materiaalcombinaties.  

 

eerst luisteren, dan creëren

Elk model is het resultaat van een creatieproces in contact met de realiteit. We laten ons uiteraard inspireren door de schoonheid en de bijzondere momenten van elke dag. Daaruit ontstaat immers de ruimte voor en de behoefte aan een functionele, maar mooie bril. Maar er wordt niets voor niets gecreëerd. Onze designers staan in rechtstreeks contact met ons netwerk van onafhankelijke opticiens en laten zich ook rechtstreeks inspireren door de marktvraag.

40 jaar ervaring, toegepast en getransformeerd

De geschiedenis van Malt gaat terug tot 1978, toen Kinto , iconisch Belgisch merk, zette de eerste stappen. In de buurt van Brussel werd een productiesite opgericht, die tegelijkertijd een pool van kennis en ervaring op het gebied van brillen creëert. Op basis hiervan lanceerden we in 2013 de collectie, iconisch Belgisch merk, zette de eerste stappen. In de buurt van Brussel werd een productiesite opgericht, die tegelijkertijd een pool van kennis en ervaring op het gebied van brillen creëert. Op basis hiervan lanceerden we in 2013 de collectie.
Kinto, marque belge iconique, a fait ses premiers pas. Un site de fabrication a été installé près de Bruxelles, créant en même temps un bassin de connaissance et d’expérience en lunetterie. C’est sur ces bases qu’en 2013, nous avons lancé la collection.  

de bril globaal bekeken

Wij ontwerpen en ontwikkelen onze brillen voor mensen die een kwaliteitsproduct verlangen dat uitgekiend is vormgegeven. Wij willen binnen de brillenmakerswereld kwaliteit, ergonomie en functionaliteit uitdragen. Wij geloven dat diversiteit onder de fabrikanten belangrijk is en dat er altijd een groep klanten zal bestaan die een product met geschiedenis zoekt, een product met waarden.